À la carte
Voorgerechten:
Brood met smeersels, 2 personen 6,50
Carpaccio met bascilicum-mayo, parm. kaas en noten 12,75
Salade met geitenkaas, appel en honing 10,50
Proeverij van diverse koude en warme hapjes, vlees, vis, vega een soepje en geserveerd met brood (2 personen) 22,50
Salade met gerookte eendeborst en walnootdressing 10,50
Warme kruidenflens met brie, honing en noten 10,50
Soepen:
Franse uiensoep met kaasbroodje uit de oven 7,25
Kreeftensoep, een bisque van kreeft en langoustine 9,25
Linke soep, altijd weer een verrassing 7,25
Hoofdgerechten:
Gefrituurde heekfilet met remouladesaus 22,50
Trio van vis; grote sliptong, gamba’s en heekfilet 25,50
Varkenshaas in paddenstoelen-roomsaus 24,50
Gegrilde kipsate met onze eigen pindasaus en atjar 18,50
Kippenlevertjes met gebakken spek en uien 19,50
Spareribs, huisgemaakt met knoflooksaus 23,50
Surinaamse Roti van kip, lamsvlees of vegetarisch 19,50
Vega special van de chef; verschillende kleine vega-ger. 19,75
Nagerechten en koffiedranken :
Dame blanche; roomijs met chocoladesaus € 7,50
Bananen roomijs met rumsaus 7,50
Surprise dessert, laat u verrassen 7,50
The absolut coffee finish: hazelnootijs, koffie-ijs, een
advocaatje met slagroom en een koffie of espresso 9,50
Koffie Piet Hein; met bonbons en een oorlam bruine rum 6,75
Dokkummer kofie; met beerenburg 7,75
Dublin coffee; met Bailys 7,75
Irish coffee; met Ierse whisky 7,75
Rudesheimer kaffee; met Asbach Uralt 7,75
French coffee; met grand marnier 7,75
Italian coffee met amaretto di saronno 7,75
Spanish coffee; met liqour 43 7,75