Onbeperkt genieten van onze kerst-smullerij!

in glaasjes geserveerd
van ree met zoete pruimensaus
met zachte dille-mosterd vinaigrette
notencrunch en Parmesaanse kaas
dadels en rozemarijndressing
met cognac-cocktailsausje
noten en honing
met rode bietencaramel en walnoten
kreeft en een scheutje cognac
helder en krachtig!
gevuld met gegrilde pompoen en brie
deegenvelopje gevuld met groenten en kip
Met gerookte zalm en roomkaas
met deksel van appeltaartdeeg
Met ham & kaas of alleen met kaas.
met paddenstoelen-saliesaus
gebakken in boter
gebakken in chili-knoflook
van vis en mosselen
met zachte mosterdsaus en crème van bospeen
van rundvlees
in wildjus met oa steranijs, tijm en rozemarijn
een klassieker
in Stroganoffsaus
uit de oven
huisgemaakt
met winterse bosbes-portsaus
met truffel-roomsaus
van kippendijen
met onze huisgemaakte pindasaus en seroendeng
met stroop of suiker
Alle slasoorten, kruiden en de meeste groenten komen uit eigen tuin, biologisch geteeld dus. Eet u met smaak, plezier en geduld, dan eet uit bij Restaurant de Driemaster!
Alle slasoorten, kruiden en de meeste groenten komen uit eigen tuin, biologisch geteeld dus. Eet u met smaak, plezier en geduld, dan eet uit bij Restaurant de Driemaster! Info en reserveren: 0227 543020 of mail reserveren@restaurantdedriemaster.nl
Met bonbons en een oorlam bruine rum.
Met berenburg.
Met Baileys.
Met Ierse whiskey.
Met Asbach Uralt.
Met Grand Marnier.
Met liquor 43.
maandag gesloten
di t/m donderdag 16:00 - 22:00
vrij t/m zondag 15:00 - 23:00