Voor 2 personen.
Met bascilicum-mayo, parmezaanse kaas en noten.
Met feta, olijven en rode ui.
Van diverse koude en warme hapjes, vlees, vis, vega en een soepje geserveerd met brood.
Met rosbief, walnoten en blauwe kaas.
Met brie, honing en noten.
Met kaasbroodje gegratineerd.
Met o.a. pastinaak en wortel.
Altijd weer een verassing. Vraag bediening voor meer info.
Een oerhollands gerecht.
Gebakken schar, heekfilet, surprise van de chef.
Gegrild, met paddenstoelen-roomsaus.
Sate van kippendijen in huisgemaakte pindasaus.
Met gorgonzolasaus.
Goed gekruid en met knoflook geserveerd.
Gemaakt met Kip, lamsvlees of vegetarisch.
Verschillende kleine vega-gerechten, gemaakt door de chef.
Met dille-roomsaus en zalmfilet.
Roomijs met chocoladesaus.
Van rozijnen met rum.
Laat u verassen.
Heerlijke cheescake met een bol roomijs en slagroom.
Wentelteef van Fries suikerbrood, met heerlijk hazelnoot-roomijs.
Met bonbons en een oorlam bruine rum.
Met beerenburg.
Met Baileys.
Met Ierse whiskey.
Met Asbach Uralt.
Met Grand Marnier.
Met Amaretto di Saronno.
Met liquor 43.