Voor 2 personen.
met zwarte bessen compote
in zoet-zure komkommer
met truffel-mayo, notencrunch en Parmesaanse kaas
met geitenkaas, appel, rozijnen en honing-vinaigrette
met kruidenkaas, veldsla en pinda’s
Met mayonaise (optioneel).
met een scheut room
dubbel getrokken met reepjes rozemarijnflens
Altijd weer een verassing. Vraag bediening voor meer info.
Met roombrie, honing en noten.
met gerookte zalm en roomkaas
met appeltaartdeeg-deksel
Met ham & kaas of alleen met kaas.
uit de Tuinen van Twisk
Rijkelijk gebakken in boter.
met chili-gember twist
gegratineerd met prei en roomsaus
met plakje spek gebakken
van rundvlees
gewokt met groenten en knoflook
een eer aan Bep Vuyk
uit de oven
met knapperige groenten en gegrilde kipreepjes
met truffelsaus en bieslook mousseline
van kippendijen
met onze huisgemaakte pindasaus en seroendeng
Met stroop of suiker.
Alle slasoorten, kruiden en de meeste groenten komen uit eigen tuin, biologisch geteeld dus. Eet u met smaak, plezier en geduld, dan eet uit bij Restaurant de Driemaster!
Roomijs met chocoladesaus.
Laat u verassen.
Flensje gevuld met rum-rozijnenijs met advocaatsaus en rijkelijk bestrooid met chocolade-crunch
Alle slasoorten, kruiden en de meeste groenten komen uit eigen tuin, biologisch geteeld dus. Eet u met smaak, plezier en geduld, dan eet uit bij Restaurant de Driemaster!
Met bonbons en een oorlam bruine rum.
Met berenburg.
Met Baileys.
Met Ierse whiskey.
Met Grand Marnier.
Met liquor 43.