van garnalen, radijs, rode biet en mieriksworteldip
in zoet-zure komkommer
met gegrilde kipreepjes, croutons en vadouvanmayonaise
met basilicum-mayo, notencrunch en Parmesaanse kaas
zongedroogde tomaatjes en pestodressing
van gebraden kalfsrib met klassieke tonijnsaus
Met mayonaise (optioneel).
met kaasbroodje gegratineerd
toch weer een verrassing
licht gebonden
Met roombrie, honing en noten.
deegenvelopje gevuld met groenten en kip
met gerookte zalm en roomkaas
Indonesisch groentegerecht
Met ham & kaas of alleen met kaas.
in roquefortsaus
In de boter gebakken
gebakken in chili-knoflook
gegratineerd met prei en roomsaus
in bladerdeeg op gele paprika-sherry saus
van rundvlees
gewokt met groenten en knoflook
in Stroganoffsaus
uit de oven
met rode portsaus
met salie-pepersaus
van kippendijen
met onze huisgemaakte pindasaus en seroendeng
Met stroop of suiker.
Alle slasoorten, kruiden en de meeste groenten komen uit eigen tuin, biologisch geteeld dus. Eet u met smaak, plezier en geduld, dan eet uit bij Restaurant de Driemaster!
Laat u verassen!
Roomijs met chocoladesaus.
Klassiek vanille-roomijs met huisgemaakte advocaat en kletskoppen.
Alle slasoorten, kruiden en de meeste groenten komen uit eigen tuin, biologisch geteeld dus. Eet u met smaak, plezier en geduld, dan eet uit bij Restaurant de Driemaster!
Met bonbons en een oorlam bruine rum.
Met berenburg.
Met Baileys.
Met Ierse whiskey.
Met Grand Marnier.
Met liquor 43.