Voor 2 personen.
Met bascilicum-mayo, parm. kaas en noten.
zontomaatjes en pestodressing
Van diverse koude en warme hapjes, vlees, vis, vega en een soepje geserveerd met brood.
met gekruide kip, vadouvan en croutons
Met brie, honing en noten.
Met kaasbroodje gegratineerd.
lichtgebonden uit Normandie
Altijd weer een verassing. Vraag bediening voor meer info.
Een oerhollands gerecht.
gebakken schar, zalmfilet en gamba’s
met salie-pepersaus
in huisgemaakte pindasaus
Met gorgonzolasaus.
Goed gekruid en met knoflook geserveerd.
Gemaakt met Kip, lamsvlees of vegetarisch.
Verschillende kleine vega-gerechten, gemaakt door de chef.
Met portsaus
en vind je hem lekker neem je er nog een.
met frieten, mayo en appelmoes.
met frieten, mayo en appelmoes.
roomijs met chocoladesaus
met zwarte bessen
Laat u verassen
Klassiek vanille-roomijs met huisgemaakte advocaat en kletskoppen
Met bonbons en een oorlam bruine rum.
Met beerenburg.
Met Baileys.
Met Ierse whiskey.
Met Asbach Uralt.
Met Grand Marnier.
Met Amaretto di Saronno.
Met liquor 43.