van Noorse garnalen met zachte whiskysaus
met zoete meloen
frisse salade en masala-mayonaise
met basilicum-mayo, notencrunch en Parmezaanse kaas
avocado en vlierbessendressing
van gebraden kalfsrib met klassieke tonijnsaus
noten en honing
op noodles en wakame
Met mayonaise (optioneel).
toch weer een verrassing
licht gebonden
Met roombrie, honing en noten.
deegenvelopje gevuld met groenten en kip
met gerookte zalm en roomkaas
op Spaanse rijst, olé
Indonesisch groentegerecht
Met ham & kaas of alleen met kaas.
met zalm en spinazie-roomsaus
met brie en balsamico
In de boter gebakken
gebakken in chili-knoflook
gegratineerd met prei en roomsaus
met witte wijn en groenten gekookt
van rundvlees
in korstdeeg met dilledip
met groenten en knoflook
uit de oven
met rode portsaus
met salie-pepersaus
van kippendijen
met onze huisgemaakte pindasaus en seroendeng
Met stroop of suiker.
Alle slasoorten, kruiden en de meeste groenten komen uit eigen tuin, biologisch geteeld dus. Eet u met smaak, plezier en geduld, dan eet uit bij Restaurant de Driemaster!
Laat u verassen!
Roomijs met chocoladesaus.
met een drupje whisky-cremelikeur
Pavlova; eiwit-schuimgebakje met warme rode vruchtensaus, een neutje crème de cassis en vanille-roomijs
Alle slasoorten, kruiden en de meeste groenten komen uit eigen tuin, biologisch geteeld dus. Eet u met smaak, plezier en geduld, dan eet uit bij Restaurant de Driemaster!
Met bonbons en een oorlam bruine rum.
Met berenburg.
Met Baileys.
Met Ierse whiskey.
Met liquor 43.